Сообщения

Külvamise hooaeg on alanud!

Изображение
 Külvamise hooaeg on alanud!  Panime mulda tomatite seemned.🍅 Mungalillede istikud said suureks ja ootavad ümberistutust.🌼

Vahekultuuri külvamine

Изображение
Lapsed rühmast Miksikesed said teada, et vahekultuure kasvatatakse põhikultuuride vahel selleks, et parandada mullaviljakust, vähendada toitainete leostumist ning suruda alla umbrohtumust.  

Sügise värvid meie laual

Изображение
Sügis on imeline värviline aastaaeg. Saame ju sügisel mitmeid aiasaadusi. Värvide poolest on see aastaaeg kõige põnevam ja toredam. Miks mitte mõnel päeval koos lastega mõnusaid suupisteid valmistada? Sellega tegelesid täna lapsed rühmast Miksikesed.  Kõige värvilised ja tervislikumad suupisted on meil!  

Viimased aiatööd õppeaias

Изображение
Täna oli põnev ja ootusärev päev. Meie õpppeaias toimusid viimased aiatööd.   Huvitav ja õpetlik oli lastel jälgida suve jooksul taimede kasvuprotsessi ja nende eest hoolitseda. Veel põnevam on enda kasvatatud viimast saaki korjata. Sellega tegelesid täna lapsed rühmast Miksikesed. Väikesed aednikud viisid köögiviljad meie koka kätte ja nüüd ootavad maitsvat borši.

Leivapäev rühmas Miksikesed

Изображение
Täna Kohtla-Järve Lasteaias Pääsuke rühmas Miksikesed toimus temaatiline päev, mis oli pühendatud leivale. Leival on inimese toitumises oluline roll. Leiva väärtus on hindamatu: ilma selleta pole võimatu ette kujutada kas lapse või täiskasvanu toiduratsiooni. On nii vähe väärtusi, millel oleks inimese elus sama tähtsus kui leival. Lapsed said teada, kuidas ja millest valmistatakse leiba. Õpiti tundma erinevat liiki teravilju. Muidugi toimus leibade ja mooside degusteerimine. Leivapäev möödus rõõmsas meeleolus!

Maailmakoristuspäev 2023

Изображение
 Kohtla-Järve Lasteaed Pääsuke Rühm Miksikesed